November 3, 2011

Dulu Poke, Sekarang DiTag. Dan iTag U!

Tagged by Mira Fariha


Rules
1. Each person must post 11 things randomly about themselves.
2. Answer the questions the tagger has set for you in their post and create 11 new questions.
3. Tag 11 persons and link them to the post.
4. Go to their page and tell them you have tagged her.
5. No tags back!     

11 things about myself
1. Bagi yang tak pernah nampak aku, aku seorang yang CTC- Chubby Tapi Chumel(Amin...)
2. Seorang sulung dari 3 siblings.
3.Seorang Otaku(fans of manga and anime) amatur.
4. Hot-tempered, tapi senang cool(trying).
5. Impian nak melawat Japan sejak Form 1 dan Korea sejak 2 minggu yang lepas.
6. Suka jalan-jalan sorang2 hujug minggu.(xda awek nak teman.)
7. Seorang control-freak.
8. Pernah lalui 2 pembedahan di kawasan atas kedua-dua buah pinggang.
9. Suke muzik tak kisah genre atau rentak.
10.Seorang fans of minimalist art and minat photograph n grafik.
11.Pernah tolak 13 tawaran untuk kapel dengan 13 gadis berbeza dalam masa 13 hari berturut-turut.




11 questions from Mira fariha



1. Best tak main tag2 ? reason(s)?
-letih tapi agak seronok coz tetibe refelct diri sebab nak jawab soalan sehinga senyum seorang diri.

2. Pernah dating? Berapa kali? Best ke?
-tak pernah. seperti yang telah dinyatakan diatas, pernah tolak 13 confession dari 13 girls yang berbeza dalam tempoh 13 hari berturut-turut. itu tipu yang riak.jawapan sebenar: tak pernah, tak sampai jodoh.

3. Azam untuk next year?
-nak kurus sikit n be a better man!

4. Siapa orang gila yang pernah anda jumpa (kalaulah) ?
-seorang sahabat lama bernama Ditto(bukan nama sebenar). cukup gila. e.g: pernah sembur fire extinguisher ke dalam tandas yang ada orang berak.

5. Anda rasa anda hensem ke cantik ke or hodoh? JUJUR! Kenapa anda rasa macam tu?
-everybody is not perfect. honestly, sebagi seorang manusia, aku sentiasa rasa ada kekurangan. my body yang ganteng ni perhaps?

6. Kalaulah ada kelebihan, kelebihan apa yang anda nak? (cth : kelebihan empathy) why?
-nak kelebihan untuk mempunyai pelbagai kebolehan seperti memasak, menyanyi dan menari macam Kpop, berpidato, power dalam flirting, berdispilin patuh diet n etc....tak poyo kan?

7. Tarikh perkahwinan dalam hidup?
-tak ditetapkan lagi. hujung tahun 2014 mungkin?

8. Nama femes/ feveret anda?
- Boy. sejak sekolah menengah orang panggil tu. asal nama keboy. asal nama lagi panjang - kesekepamgikubatakbabahinbannahpedungboy...................dan bersambung lagi. thanx to frankie for the name.

9. Nama orang yang anda sayang sangat2 selain keluarga?
-Charlie(my big fat cat)
-Miss M

10. Pernah sakitkan hati kawan baik sendiri tak? Apa jadi?
-pernah. kawan baik since Darjah 3. Sampai sekolah menengah which is a SBP, die kene FITNAH curi phone n as we all live in brotherhood, die kene hukum.  dan aku tak buat apa2. put the blame on me bro!

11. Apa perkara “gila” or “yang tak masuk akal” yang pernah anda buat?
-since sem 1 hingga sem 3, jari pernah terbakar  coz main api untuk test "backfire" nak release tension. setiap kali dekat nak exam buat macam tu. taun ni rasa nak main hair wax-spray with lighters.

11 Questions for the Lucky 11.


1. Iklhas tak nak balas tag?
2.Perkara paling romantik pernah buat?
3. Perkara paling bodoh/ gila yang pernah dibuat?
4.Nama first crush?
5. Apa  yang patut aku buat dengan blog aku ni?
6. Kalau kaya nak buat apa?
7. Kalau terkandas dipulau terbiar, dengan siapa yang ko nak terkandas? (nama 3 orang kawan)
8.Ciri soulmate yang diimpikan?
9. Apa sebab korang blogging?
10.Berikan 2 kelebihan dan 2 kekurangan aku.
11. Will u marry me? why?!


*soalan random selepas penat study. harap maklum.




11 Most Lucky Person On The Worlds


*kalo sayang jawab~ TQ.



3 comments :

  1. waaawww! reject 13 girls ? *mulutTernganga* O_O
    I wonder who is Miss M. ehem3.
    and DAHSYAT nye kawan ko sembur fire extinguisher!

    cool bro! HAHA. btw, thanks sudi jwb tag. :)

    ReplyDelete
  2. taw xpe..
    *angguk tanda paham*

    ReplyDelete
  3. kau eja nama aku salah.aku taknak jawab.puih..sial r!

    ReplyDelete