June 8, 2011

AnwarHadi telah mula mengalahkan Justin Bieber?

speechless. jarang plak aku nak jumpe artis2 malaysia jadi penyeri blog.. biasenyer Kpop pretty boys, or at least baby face Justin Bieber. and now this happens. die memang dah jadi artis. ni belum lagi die menang Digiwwwow awards by the end of the month~  i wonder how is going to teach at school someday. using youtube in class? LoL~~






miss, aku tak rase frasa awesomeness guy in this decade is a correct phrase~
ayat kene betol baru boleh pikat anwarhadi ni~




4 comments :

  1. wakakaka. relax la. aku ase mcm dah follow. jap ea aku follow lagik. hehe

    ReplyDelete
  2. anwar hadi best !
    :)


    follow here ~

    ReplyDelete
  3. mynamealia: sje je kaco...~ haha~tak prasan lak name lain.. ingat sarf lia gak~

    ReplyDelete