June 24, 2011

TizZaq:Artis Pertama Marah Aku!


It start with jokes. Serius aku tak da niat nak gadoh dengan Tiz Zaqyah.. Yang mane? you know i meant... Yup! Tiz yang mana lagi... mula2 aku nak melawak je, then die pown 50-50 dengan aku, marah aku dalam gelak kecilnya... entah minah ngan mamat mane entah yang kononnye caring tahap anjing kaki satu fcuk(bukan salah eja) me up dengan meng-api2-kan kemarahan + suspect Tiz terhadap aku. tak pasal2 aku yang terima padah.

The so-called caring dude

The one angry angel

Normally, aku tak amik kisah pown kalo mane2 artis2 ni wat hal.. tapi ini melibat kan maruah seorang lelaki bro... memang gua panas hati. tak lama lepas tu Tiz pown wat sumting apa yang aku tak sangka which made my Friday seems like the one masked Jason has ruined. 

a sucker punch to the gonads!
















DISCLAIMER: aku marah kat budak2 the so-called caring tu.. tiz zaqyah aku tak amik hati pown..tiz, kalo marah mintak maaf noh!!.chewah~ TROLLING!!!



3 comments :

  1. ee minat ke tiz zaqyah tu ?sy x minat.

    ReplyDelete
  2. statement kau agak pusing le..
    pening aku...hoho..

    ReplyDelete