February 5, 2011

Trainee to Hero

kali ni aku wat special review bagi 1 fenomena yang telah dicetus kan oleh seorang insan guru pelatih dari aku nyer institut... brader Anwar Hadi  dari [IniAnwarHadi]..... sape mamat nih? ala.... yang wat Vlog pasal Bahasa Ewww tu.. ha!!! yang tu la... video die memang jadi tontonan anak2 berdarah remaja sejak kebelakangan ni.. even Lisa Surihani yang cun+popular tu pown kenal die tau x... seronok giler.. video die yang paling Hitx adalah pasal Eww tu la.. ketika aku tulis ni dah 36,886 org usha video ..... ramai tuh!! dah kira standart artis r tuh... Dr.Rozmey punye filem 2 Alam pown aku tak pasti ramai macam ni tak org tengok... kah~





barder ni senior tempat aku blaja, tp aku pown xtau kalo2 die knal aku gak, tapi sebab dah 1 tempat blaja, aku pown tumpang bangga la gak~ ala,,, macam Lee Ching Wei  menang la,, kita 1 Malaysia pown tumpang bangga sekali kan~~ tapi die dah lame x update... maybe bz kowt ngan hal study... kalo x silap die nak fly dah... ke mane? yang pasti bukan mesir coz die under pengajian bahasa inggeris punye guru pelatih...

sebenarnya aku pown nak wat gak video macam die, popular kowt! kawan blogger aku pown ada video 1 dah pasal tutorial shawl ritu.. tringin gak nak wat kan.. tapi bile pikir2 sesedap rase, aku rase x yakin lak... silap2 kene boo je... tambah2 kene boo ngan artis, wat malu beb! cakap bahasa melayu pown x boleh selaju die, ni plak nak speaking... puih!




|working on sumthing big,new and fresh. just wait!|

1 comment :

  1. typing error 2.. lee chong wei.. bkn lee ching wei.. :)

    ReplyDelete