February 13, 2011

Breaking Havoc @Prangin

Minggu ni macam-macam terjadi kat aku, sibuk sana-sini, kepoh sana-sini... hujung minggu je yang rileks sikit walaupun banyak kerja... dengan kondisi elaun masih berempat angka, niat untuk keluar pun mula membuak-buak... so terhasil lah satu petang yang sangat menyeronokkan bersama 5 geng kacik yang lain-Zaki,Ikmal Zuhdi,CheD and $yafiq~... lokasi kami Prangin coz dah lame tak g Prangin~

 CNY+Valentine Day



First time main arked real shooting-Terminator Salvation tu!!

Bukan gamba ni ang selak, tapi rifle tu memang bergetar bile tembak~

gaya hero-in Resident Evil~

sambil jalan-jalan, kami plan plak nak g ke 1st avenue kat seberang prangin.. 1st time sampai kat situ... banyak kedai tak bukak lagi coz tempat baru.. tempat ni macam mini-gurney plaza.. tip-top tapi kecik sikit~

tengah lintas jalan pown sempat snap lagi~

 ok, set kat tepi tu jus anggap dah sold out k~

 shopping adalah eksensilalisme~

 g Sony tengok 3D, tak yah cinema pown!

"mata aku melekat kat sini~" kata beliau...

 rasenye citer sedih,, tapi CheD.....senyum?

 santapan diraja sebelum berangkat pulang~


dalam bas pulang, aku terpikir, yang self control lepas ni kene diperketatkan lagi... duit nak gune lame lagi, SLR tak dapat dah taun ni, rabu ni RM 1800 plak barter ngan laptop... tapi selase ni dah plan nak ke Seoul Garden plak... memang kene control beb!

5 comments :

  1. aku jumpe ko time dalam bas.. hahah

    ReplyDelete
  2. arif: aku pown same, jumpe ko dalam bas....
    mun: saje,, hidup mesti maun try.. jom la?

    ReplyDelete